"Senin için dua ederim ki, Allah sana hiçbir zaman "keşke" dedirtmesin."

4 Ekim 2012 Perşembe

Kayıp Şehir 4. bölüm izle fragmanı 05 Ekim 2012 Kanal D 05.10.2012

Yayın: Kayıp Şehir
Tarih: 05.10.2012
Kanal: Kanal D

Saat: 22:30


Kayıp Şehir 4. bölüm izle fragmanı 05 Ekim 2012 Kanal D 05.10.2012
Her bölümünü kaçırmadan severek izliyoruz. Başlıca dileğim lütfen dizi hiçbir zaman yayından kaldırılmasın, eminim çok daha fazla tutacak bir dizi olacak.

Geçen haftadan hatırlayacak olursak İrfan antrenörden bir şans daha istemişti, aynı memleketliyiz, sen de benim yolumdan geçtin diye acıntırak yapmıştı bu hafta bakalım antrönör İrfan'ın takıma girmesini sağlayabilecek mi? Hakan annesinin okulda camları silmesine gönlü daha fazla rağzı olmaz ve bununla ilgili bir önlem alır ama bu seferde başı okulla derde girer. Aysel tüm bu sıkıntılardan bunalır ve kendini alkole verir, İrfan daha iyi hissetmesi için ona yardımcı olur ama buna Aysel izin vermez. Sadık apaçilerin grubuna girmek adına, gruba girenlere yapılan döğmeyi yaptırmayı kabul eder. Annesi dövmeyi görür ve büyük olay çıkarır.

Son olarak İrfan'ın futbol takımına kabul telefonu gelir ama telefonu annesi açar. Oğlunun bu futbol hastalığına olan ilgisinden sıkılan Meryem anne deneme maçının saatini İrfan'dan gizler. Bakalım İrfan takıma kabul edildiğini ve bunu annesinin söylemediğini öğrendiğinde ne yapacak? Bu tür adam adam olmaz en güzelimi ne istiyorsa bırak onu yapsın.
Etiketler: kayıp şehir 4. bölüm fragmanı izle, kayıp şehir 4. bölüm özeti, kayıp şehir 05 ekim 2012 izle, kayıp şehir 05 ekim fragmanı izle, kayıp şehir bugünkü bölüm özeti, kayıp şehir son bölüm tekrarı izle, kayıp şehir dizisi seyret, kayıp şehir 05.10.2012 kesintisiz izle

0 yorum:

Yorum Gönder